19 Aralık 2010 Pazar

Vorne ileri kalıpçılık, Pencere & Kapı, İş & Kariyer, Work & Career



ÖMER İLERİ tarafından, 1985 yılında kurulan İleri Kalıpçılık, faaliyetlerine 45m2 alanla başlamış, 1985-1999 yılları arasında kendi sektöründe lider firmalara yan sanayi çalışmaları yaptıktan sonra, pencere ve kapı aksesuarları konusunda yaptıkları AR-GE çalışmaları ile 2002'de yarattıkları VORNE markasıyla PVC pencere pazarına "Çift Açılım" ve "Tek Açılım" aksesuarları üretmeye başlamıştır.

2006 yılında VORNE, sektöründe tanınan ve talep edilen marka haline gelerek, daha iyi hizmet vermek amacıyla yatırımlarını arttırdı. İstanbul - Hadımköy'de 50 bin m² açık ve 15 bin m² kapalı alanı olan yeni üretim tesislerini kurarak faaliyetine devam ediyor.

VORNE, yaptığı yatırımlar, yenilikçi çözümler, basit ve kolay montaj özelliği taşıyan ürünler ve ISO 9001:2000 kalite belgesi ile tescillediği kalitesiyle, Türkiye'nin PVC Pencere ve Kapı pazarının gelişmesine büyük katkı sağlamıştır.

VORNE markasını da sektörünün lider markası konumuna getirmiş olan İleri Kalıpçılık, üretim kapasitesini, ürün portföyünü ve kalitesini dünya standartlarına paralel tutmayı başardığı VORNE ile "Dünyada tanınan bir marka" olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir.

İş & Kariyer Başvuru, Work & Career Reference >> Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder