18 Aralık 2010 Cumartesi

Sensormatic Güvenlik Sistemleri Tic. A.Ş., İş & Kariyer, Work & Career

 
Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet vermekte olan Sensormatic, 1966 yılında ABD’de kuruldu. Dünyanın en büyük 100 perakende zincirinin 93’ünü ve "Fortune 500" kategorisindeki 500 şirketin yarısından fazlasını geliştirdiği sistemlerle koruyan Sensormatic, 100’den fazla ülkede doğrudan temsil edilmektedir. 2001 yılında güvenlik, yangın, elektronik, sağlık, haberleşme, metal, yapı ürünleri konularındaki pek çok şirketi bünyesinde barındıran dünyanın 28. en büyük kuruluşu TYCO Grubuna katılan Sensormatic, New York Borsası NYSE’de "TYC" olarak işlem görmektedir.
Ürünlerini tasarlayan, üreten, dünya çapında doğrudan satış yapan ve servis veren Sensormatic, perakende satış mağazaları ile ticari ve endüstriyel kuruluşlara, Elektronik Güvenlik Sistemleri alanında en iyi ve en gelişmiş hizmeti vermektedir. Bünyesinde 35.000’i aşan personel ile sektöründe dünyanın en büyük şirketidir.
Şirketin 3 ana ürün bölümü bulunmaktadır : Elektronik Ürün Gözetleme, Geçiş Kontrolü, Kapalı Devre Televizyon Sistemleri. Yaklaşık 1200 patente sahip olan şirketin mühendislik departmanının görevleri, kontrol ve güvenlik sistemleri entegre yazılım paketleri, optik/video, RFID ve manyetik ağırlıklı olmak üzere çok geniş bir alana yayılmıştır. Sektörde Ar-Ge’ye en fazla harcamayı yapan şirket olan Sensormatic’in bugün dünyada 600.000’i aşkın kurulu sistemi bulunmaktadır.
Sensormatic, elektronik ürün gözetleme, kapalı devre televizyon sistemleri, dijital görüntü kaydı, geçiş kontrolünden oluşan geleneksel güvenlik kavramını, akıllı ürün gözetleme ve stok kontrolü, bina yönetimi, güvenliği ve sistem entegrasyonu ile çok daha farklı bir noktaya taşıyarak koruduğu şirketlerin işletim ve finans konularında daha iyi bir performans sergilemesini sağlamayı amaçlamaktadır. Bu yüzden "Günümüzün Güvenlik Endüstrisi" sloganını, "Günümüzün Endüstri Güvenliği" ne değiştirmiştir.
Sensormatic, işletmelerin büyüklüğü ne olursa olsun, en uygun çözümü sunmaktadır.

İş & Kariyer Başvuru, Work & Career Reference >> Link


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder