19 Aralık 2010 Pazar

Ata Medya, İş & Kariyer, Work & Career

 
Gittikçe küçülen ve küreselleşen dünyada her kuruluş ve birey artık bilgiye anında erişebilmekte. Bu sistemin dışında kalmak, firmalar ve markalar için ise gerçekten çok büyük bir kayıp. Rekabet koşullarının gittikçe zorlaştığı ve yenilendiği iş dünyasında kurumsal kimlik ve marka yaratımı ise bugün firmaların en önemli kararlarını oluşturuyor. Kurumsal kimliğiniz ve markalarınız gerektiğinde yenilenmelidir. Bu yüzden yeni nesil teknolojiden yana olan Ata Medya’nın sunduğu hizmetlerden faydalanmak firmanız ve markanız için kaçınılmazdır.

2002 yılında; kurumların bilişim alanındaki ihtiyaçlarına profesyonel çözümler üretmek amacı ile kurulan Ata Medya, güçlü altyapısı ve deneyimli kadrosuyla 9. yılında da kurumsal hizmetler sunmaya devam ediyor.

2003 yılında; kendi bünyemizde kurduğumuz DATACENTER ile tüm hosting hizmetlerini şirketimizden sağlamaktayız. Bu özellik bizi diğer şirketlerden ayıran en önemli teknik alt yapı yatırımımızdır.

2004 yılında; teknolojik gelişimini artıran ve kabuğuna sığmayan ATA web tasarımı hizmetlerinin yanına; şirketlere özel yazılımlar da üretmeye başladı. Birçok sektörün kendi bünyesinde veya bayileri ile ilişkilerinde ihtiyaç duyulan özel yazılımlarını geliştirerek, kuruma özel sistemler oluşturduk.

Ata Medya, çözümlerinde; bilgiden çok bilginin sunumu, kolay ulaşılabilirliği ve interaktifliği ön plana çıkmaktadır. Çözümlerimiz; markalarınızın dolayısıyla da işlerinizin güçlenmesi için tasarlanmaktadır.

Ata Medya bugüne kadar bir dizi endüstride başarılı marka yaratma hikayelerine imza attı. Tecrübelerimizi sizin için de kullanmak isteriz.

 İş & Kariyer Başvuru, Work & Career Reference >> Link

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder